donderdag 26 oktober 2017

Leguaan.

Hallo allemaal,

Hebben jullie de mooie Papierset - Ten Mile al gezien? Zo leuk om te combineren met de plaatjes van de Knipvellen Summer Greetings. Ik heb er het plaatje van de Leguaan voor gebruikt. Onder het plaatje heb ik het stencil van Mery's Rectangle Gracefully verwerkt. In het bericht hieronder, kun je zien hoe ik dit heb gedaan. Verder nog het mooie nieuwe Filmstrip stencil erop verwerkt, met daarbovenop nog een bloem van de nieuwe Artificial Flowers.


Erg handig is de nieuwe Handy Multitool, vooral als je van die kleine friemel stukjes uit je stencil moet halen. Met dit apparaat is het er zo uit!!!


Het mooie nieuwe stencil Kruisjes en Streepjes, is zo leuk om bij je kaart te verwerken. Je snijd het gewenste papier op maat en je legt het stencil precies tegen de zijkant. Dan krijg je een mooi motief in je papier. Het fijne is ook, dat de stencils lekker lang zijn (langer dan 15 cm). Fijn voor grote kaarten te maken.


Het mooie nieuwe Berkenblad uit het bewerkte Ten Mile Papierset gestanst en deze gemat op het glimmende Metallic Cardstock. Erg handig met het Berkenblad stencil, dat die er ook bij zit, om deze te matten. Hoef je dit niet zelf meer uit te knippen. Daarbovenop nog 2 bloemen van het Flowers 3D stencil geplakt en daarbovenop de nieuwe Artificial Flowers opgeplakt. De gekrulde stukjes, komen van de steeltjes van de bloemen en die heb ik los van de bloem geknipt, zodat je die op de juiste plek kunt plakken, waar je zelf wilt. Het krullen van die stukjes, doe je met je embossingpen.


Even laten zien, hoe ik de mooie rand rond het plaatje heb gemaakt. Eerst een stuk wit papier van 9 cm x 6,5 cm gesneden. Ik heb 3x het stencil Mery's Rectangle Gracefully gestanst uit donker groen papier, deze zo geknipt dat je 2x  het grootste stuk aan de kortste kant hebt en 4x het kleinste stuk, aan de langste kant. Loopt zo mooi in elkaar over, als je het erachter hebt geplakt.


Verder op de kaart nog wat Decorative Pearls geplakt met Tackylijm en met behulp van de handige Ultra Fine Tip Applicator.


Bij deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:

Joy!crafts 6002/0526 Cutting & Emb. st. Flowers 3D.
Joy!crafts 6002/0659 Cutting st. Mery's Rectangle Gracefully.
Joy!crafts 6002/0956 Cutting stencil Berkenblad.
Joy!crafts 6002/0961 Cutting stencil Kruisjes en Streepjes.
Joy!crafts 6002/0978 Cutting stencil Filmstrip.
Joy!crafts 6011/0524 Papierset - Ten Mile.
Joy!crafts 6013/0344 Knipvellen - Summer Greetings.
Joy!crafts 6020/0017 Decorative Pearls.
Joy!crafts 6200/0006 Ultra Fine Tip Applicator.
Joy!crafts 6200/0224 Dauber.
Joy!crafts 6200/0225 Handy Multitool.
Joy!crafts 6370/0078 Artificial Flowers.
Joy!crafts 6500/0201 3D-Kit.
Joy!crafts 6500/0215 Tackylijm.
Joy!crafts 8013/0101 Metallic Cardstock Wit.
Joy!crafts 8013/0136 Metallic Cardstock Donker Groen.
Distress Ink Walnut Stain.

Verder wens ik jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

Lieve Groetjes, Astrid.

7 opmerkingen:

 1. Mooie kaart en wat ben je toch weer vindingrijk met het randje wat je om je foto hebt gemaakt!
  Een fijne dag,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Astrid, zo te zien mooi papier, dat is altijd een gok voor mij.. Leuk hoe je randjes hebt verwerkt. Ik heb die Ali stansen ook in het ovaal, ze zijn super.
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaart,Astrid.Je hebt een mooi randje gebruikt met de kruisjes.Het blad past mooi bij het papier.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Astrid wat een prachtige kaart is dit. Hel;e mooie kleuren en leuke sketch. mooie malen heb je gebruikt. Maar volgens mij is dit een kameleon... IK zie hem op het takje zitten te kijken komt er iets voorbij wat ik op kan eten.... dan komt er razendsnel een hele lange tong uit het bekje heel bijzonder. we hebben kameleons, zelfs verschillende kleuren op Madagaskar gezien. Een bijzondere ervaring vandaar dat ik dacht dit is volgens mij geen leguaan???? maar kan het mis hebben. Maar je kaart is er niet minder om. Superleuk! groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo astrid
  Wat een super leuk kaartje
  Gr Annie

  BeantwoordenVerwijderen