donderdag 20 oktober 2016

Love is all you need.

Hallo allemaal,

Voor de nieuwe Joy!crafts Special Editie 5, heb ik 4 creaties  mogen maken. Dit is de eerste die ik ervan laat zien en staat op blz. 2. Het papier is van de Papierset Love. Ik heb er de mooie nieuwe rand stencil op twee verschillende manieren voor gebruikt en het mooie nieuwe harten stencil. Ik heb het rand stencil dit keer alleen geëmbosd, zodat het nog aan het papier verder vast blijft zitten. Daarna opgeplakt op het rode Metallic papier en met klein randje eromheen uitgeknipt aan de bovenkant. Op het Love papier heb ik het stencil ook gelegd, zodat je de vorm van het stencil ook krijgt en het aan de onderkant ervan geplakt. Achter het onderste gedeelte, heb ik het aan de achterkant van het rand stencil een gedeelte open gelaten, zodat je er een losse kaart achter kan steken. Links onderin de mooie hartjes Charms verwerkt en rechts onderin de mooie Artificial Flowers met daaronder de takjes van Vintage Flourishes.


Op het achterste gedeelte van de kaart, heb ik het mooie hart verwerkt en in verschillende kleuren in elkaar geplakt. Daarbovenop nog een keer het kleine hart in de witte kleur erop geplakt. Links boven in de hoek het mooie hoek stencil Vintage Flourishes geplakt. Rechts bovenin de hoek de tekst van de Clear Stamps Sending Love.


Bij de insteekkaart heb ik aan de bovenkant de mooie rand stencil weer verwerkt, maar dan op een andere manier dan dat ik aan de onderkant heb gedaan. Deze keer heb ik de stans rand erbij gebruikt. Dan het onderste gedeelte aan de achterkant vastgeplakt en de rest aan de voorkant. Zit het goed en stevig vast zo. Ook hier heb ik het mooie nieuwe hart stencil op verwerkt. In het kader van het hart zit een plaatje van Paper & Pictures Floral. Aan de bovenkant van het hart nog een Metalen strikje Charm vastgemaakt met 3D-Kit. Onderin de hoeken ook weer de mooie hoekjes van het stencil Vintage Flourishes verwerkt. Verder nog wat kleine vlindertjes geplakt van het stencil Fantasy Love.


Bij deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:

Joy!crafts 6002/0407 Cutting & Emb. st. Fantasy Love (vlinders).
Joy!crafts 6002/0642 Cutting & Emb. stencil Hart.
Joy!crafts 6002/0643 Cutting, Emb. & Deb. Stencil Rand.
Joy!crafts 6003/0015 Cutting st. Vintage Flourishes (hoek).
Joy!crafts 6003/0038 Cutting st. Vintage Flourishes.
Joy!crafts 6011/0063 Paper & Pictures Floral.
Joy!crafts 6011/0507 Papierset Love.
Joy!crafts 6013/0337 Stansvel Huwelijk.
Joy!crafts 6350/0104 Metal Charms (hartjes).
Joy!crafts 6350/0306 Metal Charm (strikje).
Joy!crafts 6370/0065 Artificial Flowers.
Joy!crafts 6410/0040 Clear Stamps Sending Love.
Joy!crafts 6500/0201 3D-Kit.
Joy!crafts 8013/0121 Metallic Cardstock Wit.
Joy!crafts 8099/0234 Metallic Cardstock Linnen Structuur Rood.
Distress Ink Walnut Stain.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden!!! Verder wens ik jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

Lieve Groetjes, Astrid.

8 opmerkingen:

 1. Een hele mooie en bijzondere kaart. Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie kaartjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is prachtig, jammer dat de insteekkaart er niet uit is gehaald en de binnenkant niet apart op de foto is gezet want die is ook erg mooi.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart, Astrid.Mooi model.Leuk gedaan met de insteekkaart.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat mooi gemaakt ,leuk die insteekkaart!
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Romantisch!! Heb de special nog niet gezien ben benieuwd naar de andere drie!
  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen