zondag 29 augustus 2010

Kerst Harmonicaboekje.


Hier zoals beloofd  het kerst haromincaboekje. Voor de voorkant en achterkant heb ik de vierkante schulp en gewone vierkante Nestabilities gebruikt. De bloem is van een stans van Crealies en die heb ik puntig gemaakt. De hulstblaadjes is van de Marianne Design mal.


Dit is de ene kant van het boekje. Daar  heb ik Graphic 45 scrappapier voor gebruikt en de hulsttakjes scrappapier is van Bo Bunny van vorig jaar. Van het rode scrappapier met kerstklokjes weet ik de naam niet meer. Hieronder zie je dat ik de Martha Stewart pons hulsttak heb gebruikt en daaronder heb ik labeltjes gestempeld met kertsteksten erop. Ik heb ook kleine touwtjes in de kerstkleuren erbij gehaakt, zodat ik die om de labeltjes kon doen.

 
Voor de andere kant heb ik niet te veel poes pas gedaan. Daar staat al de tekst Merry Christmas op en ik vind het dan zonde om er iets op te plakken. Vond het ook wel leuk dat de ene kant dan in het nederlands is en de andere in het engels. Vond het anders ook te druk worden.Hier heb ik ook weer de hultblaadjes en besjes opgeplakt. Alles heb ik met goudkleurige stempelinkt nog bestempeld. Verder heb ik ook nog de Label 4 Nestabilities gebruikt. Heb ook weer een touwtje gehaakt, waarmee ik het boekje vast kan binden.


Groetjes Astrid.
8 opmerkingen:

 1. Wie wil nu niet zo'n boekje ontvangen met Kerst!
  Hij is heel erg leuk geworden, misschien moet ik er toch ook maar eens één gaan proberen te maken.

  Groetjes Inky

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je boekje ziet er weer gaaf uit.
  Mooi papier heb je gebruikt.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Astrid Zo is het boekje ook weer leuk.Gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Astrid,

  Zo is tie ook leuk zeg!
  Het is gewoon een leuk patroontje ook.
  (jammer dat er geen haakrandje om zit) HAHAHA geintje hoor!

  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat mooi is het geworden, echt een prachtig boekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig boekje is dat geworden, je bent een echte knutselaar, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gaaf project zeg. Erg mooi!!

  Die stempels heb ik al een tijd, ze zijn van Stempelglede en komen uit Noorwegen.Er is geloof ik ook een winkel in Engeland waar je ze tegenwoordig kunt bestellen.( effe googlen op Stempelglede en dan zie je de verkoopadressen wel.

  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen